Waasmunster
Totaalrenovatie Restaurant
W-ilt
. . .
De voormalige eigenaars van De Nieuwe Schandpaal in Beveren slaan een volledig nieuwe weg in met een restaurant in hun eigen huiskamer. Een kleinschalig, maar uiterst gezellige zaak waar men terecht kan voor een gastronomische lunch of een uitgebreide Afternoon-tea, zowel hartig als zoet.
Wim & Ilse deden beroep op ons voor de totaalinrichting van de antichambre en het avond-salon van hun prachtig herenhuis te Waasmunster.
We kregen carte blanche voor het ontwerp met één vereiste: een warm en huiselijke sfeer. De grondige renovatie omvatte het creëren van één open geheel en het bijbouwen van een nieuwe ruimte voor de keuken. De circulatie in het project speelt een uiterst belangrijke rol. Het interieur moest tegelijkertijd flexibel en duurzaam zijn. De toog is dan ook de eye-catcher van de zaak en kan aangepast worden naargelang de behoefte van de ruimte. Zo kan ze benut worden voor elke gelegenheid.
We creëerden hier een oase van rust in een huiselijk kader met duurzame materialen. We kozen voor een rustig en warm kleurenpalet met accenten van pastelgroen. De verlichting zet de toon voor de gezellige sfeer.